Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                 K É R E L E M

 

BÁTASZÉK VÁROS

ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETE

 

Alulírott Bátaszék Lajvér lakosai azzal a kérelemmel fordulunk a T.Testülethez,hogy Bátaszék Lajvéron egy kisebb játszótér épülhessen.

 

A játszótér megépítését sajnos önkölcségből nem tudjuk megvalósítani,ezért kérnénk

önöktől mind szakmai,mind anyagi segítséget.

 

Szeretnénk ha, gyermekeink,unokáink kultúrált körülmények közözött játszhatnának,és ezzel elősegíthetnénk  így is mozgásszegény életüket.Tudjuk,hogy sokat számít a gyermekek fejlődésében ha együtt játszhatnak közösségben,és több időt tölthetnek kint a levegőn.

 

A játszótér felszereltségében szeretnénk 1db lengőhintát 2db bölcsőüléssel 3-14 éves korig,1 db kombinált csúzdát,1 db homokozót,1 db mászókát.

 

Segítségűl annyit,hogy a ROYAL-KERT KFT web oldalán megtalálják a kért játékokat,kedvező áron,kedvező feltételekkel és Önkormányzatok pályázati lehetőségekkel.A ROYAL-KERT KFT játékai rendelkeznek az MSZ EN 351 szabványnak,az eszközök a TÜV tanusítvány alapján megfelelnek MSZ EN 1176 szabványnak.A gyártó ISO 9001 tanusítással rendelkezik.

 

Kérjük döntésükről értesíteni sziveskedjenek minket.

 

 

 

2009-09-26 Bátaszék Lajvér.

 

 

                                               TISZTELETTEL:LAJVÉR LAKOSAI

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

Kép

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kép

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Tisztelt Polgármester Úr!


Köszönöm mielőbbi válaszát a Lajvér játszótérrel kapcsolatban.Sajnos válaszát nem tudjuk elfogadni.
Természetesen megértjük a szűkös anyagi helyzetét a 2010-es költségvetésnek,de ezzel a problémánk nemoldódik meg.
A játszótérrel kapcsolatban az a véleményünk,hogy fokozatos fejlesztések mellett megvalósítható lenne.
Pl nemtudom élt e a lehetőséggel az Önkormányzat Pályázati úton való játszótéri eszközök beszerzésével,vagy akár hitelre való megvásárlás lehetőségével amit a Royal-Kert Kft ajál fel?Tisztában voltunk a játszótérrel kapcsolatos kölségekkel,de úgy gondoltuk,hogy évről évre fellehetett volna fejleszteni Pl először egy lengőhintával ami természetesen lehet olcsóbb Lengőhinta MIX CLASSIC KATALÓGUS SZÁM:011049  415 300 Ft ,CSÚZDA JUNIOR(magyar)KATALÓGUSSZÁM:AP2 208 600 Ft,RUGÓS JÁTÉK KATALÓGUSSZÁM:10100 ami most akcióban kapható  AKCIÓ 2010. márc. 1-ápr. 30-ig bruttó 99 000 Ft.
Az ön álltal felajánlott ötlet a gyüjtés kapcsán elfogatható lenne ha tele lenne Lajvér gazdag,jólmenő vállalkozókkal és a lakosság közép rétegü vagy kiemelkedően gazdag helyzetben lenne.
De sajnos ha a realitások talajan mozgunk ez a faluban nem megvalósítható.De a kezdeményezését nem vetjük el és megpróbálunk gyűjteni.
A gyűjtésben szeretnénk segítséget kérni önöktől,Pl Bátaszéken kihelyezett pézgyűjtő urnákkal.

Részünkről az a véleményünk,hogy a Lajvér-nak és Kövesd-nek megszavazott 500 000-500 000 Ft fejlesztési összeg hát ha belegondolunk,hogy mennyi is ez a pénz hát elég sok kérdés felmerül a lakosság részéről!
Mindig csak az haljuk,hogy Lajvér és Kövesd lakossága nem érezheti hátrányos helyzetben magát mert Bátaszék része.
Csak a volóság az,hogy ezen ellen példák mutatják meg igazán mennyire is hátrányos helyzetben vagyunk.
Ha csak az a tény nézzük,hogy gyermekeinknek mennyire szűkös lehetőségei vannak a fejlődésre,a közösségben eltöltött időre akkor szomorúan látjuk a hátrányos helyzetet.Jelen helyzetben azt tapasztaljuk,hogy céltalanul kóborolnak az utcán nincs egy közösségi hely ahol együtt jólérhezhnék magukat és csapattá kovácsolná őket.Igen van egy foci pályánk ahol lehet focizni de miért kényszerítsük gyermekeineket csak a focira mert más lehetőség nincs. De még sorolni lehetne ezeket a szociális problémákat de nemsok értelme van.
Nagyon örölünk a Bátaszéken megvalósult játszótereknek,ami még véleményem szerint még mindig kevés bátaszéken területileg.
De a mi gyermekeink megvannak fosztva ezektől a lehetőségektől mert nincs lehetőség Lajvéron játszótér kialakítására.
Azt gondoljuk,hogy a játszótér kellő precíz,pontos szakmai odafigyeléssel megvalósítható,hisz rengeteg pályázati lehetőséget kihasználva megvalósítható lenne.
Vagy más forgalmazó árajánlatát is megnézni :RAINBOW most rengeteg akciós minta játszóterük van minden kölcséggel együtt 636 930Ft.

Ezért kérnénk,hogy kérelmünket vizságláj felül és a játszótérrel kapcsolatos minden lehetőséget vizsgáljanak meg pályázás,hitellehetőség és az esetleges gyűjtés megszervezésében.

         2010.03.10                                                                                       Tisztelettel:Zörényi Tibor

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 A jétszótér amit szeretnénk.

 

 

Kép

 

 

 

 Ezuton szeretném  a lakosság segítségét kérni,hogy április végéig tartó pénzgyűjtéshez járuljanak hozzá.Az összeg nincs meghatározva!

A vállalkozók anyagi támogatását is szivesen várjuk egy erre a célra nyitott Bátaszék Önkormányzat álltal felajánlott számlaszámra.Utaláskor a közleménybe írják be a Lajvér Játszótér kialakítására szánt összeg.

Erről természetesen az Önkormányzat ad egy igazolást és a 2011 évben beadott adóbevallásban felkell tüntetni mint KÖZÉRDEKÜ KÖTELEZETTSÉG VÁLLALÁS ezáltal valamennyi összeg visszaigényelhető az adóból.

Kérném a vállalkozókat,hogy ha elutalták az összeget akkor nekem jellezék,hogy mikor és mennyi összeget utaltak a számlára.Elérhetőségem:zorenyitibi@t-email.hu

A számlaszámot hamarosan közzéteszem.

                                                                                Köszönettel:Zörényi Tibor

2010.03.28

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tisztelt Zörényi Tibor!

 

Köszönjük megtisztelő érdeklődését, megállapodásunk értelmében az alábbi ajánlatot állítottam össze Ön részére, és  mellékelten küldöm megtekintésre az aktuális árjegyzékeinket.

 

 

• 140x140cm alapterület
• Extra erős vászon tető
• 8,5x8,5cm oszlopok
• Mászófal kötéllel és 12 lépővel
• Létra
• Hullám csúszda
• 8x14cm Hinta oszlopok
• 1x Hinta "Sling" ülőkével
• 1x Gyermek biztonsági ülőke
• Hintázó nyújtó + „combo“ gyűrű
• 4x Biztonsági fogantyúk
• Homokozó vagy ülőhelyek
Kormánykerék
• Távcső
• Az ajánlott legkisebb terület 50 m2 a biztonsági területtel együtt.
 
 
 
Backyard Circus Treehouse köztéri alkalmazásra.
 
Játszóeszközök ára összesen: 360 000 ft
Kedvezmény a játszóeszközök árából: 5%
Szerelési és telepítési költségek összesen: 51 300 ft   
Szerelés és telepítés utáni kedvezmény: 5%
Megtakarítás: 20 565 ft

 

Szállítás: 80 Ft/km+Áfa 

Teljes ár: 390 740 ft + Áfa  (Szállítás, és ütéscsillapító felület nelkül)

 

 

 

 

A kínálatunkban szereplő termékek és szolgáltatások árait rendszeresen összehasonlítjuk a magyar piacon tevékenykedő, hasonló profilú cégek árajánlataival, és úgy alakítjuk ki, hogy vásárlóinknak a legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani. Ha a miénknél jobb ajánlatot kapna hasonló minőségű játszótér kialakítására, vagy mászóka ill. kiegészítő megvételére, ajánlatunkat az Ön megelégedésére készek vagyunk átértékelni.

 

 

A felépítmény jelenleg van raktáron, a szállítást és a telepítést 7 napon belül tudjuk biztosítani.
A térítés módja: miután Ön jóváhagyta az árajánlatot, előszámlát küldünk Önnek a megegyezett összegről, és a térítés kézhezvételét követően elvégezzük a szállítást és a telepítést.
A telepítés magába foglalja a mászóka alatti betonozást is (a megrendelő igénye szerint).         
A garanciális feltételeket a csatolt melléklet tartalmazza. Egyúttal szeretném tájékoztatni Önt arról, hogy cégünk jó nevének biztosítása érdekében az esetleges reklamációkat nagyon gyorsan rendezzük.

 

 

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, várom szíves jelentkezését. 

Az együttműködés reményében várom jelentkezését.

 

Tisztelettel:

 

 
 

 

 

 

 

 

Garancia:

 

Kérem ügyeljen gyermekeire játék közben és rendszeresen tartsa karban a játszóteret a használati utasítás  előírásai szerint. Megfelelő instaláció és a lakóövezetben való normál használat esetén a Rainbow Play Systems, Inc. garantálja a tényleges tulajdonosnak - aki a kiskereskedői hálózaton belül vásárolta meg a terméket, hogy a vásárlástól számított 5 ÉVIG, összhangban a lejjebb feltüntetett korlátozásokkal - minden sátorlap, lánc, ülőke, csavar, porfesték bevonatú tartó, kereszttartó és fogantyú, műanyag fogantyú, hajókormány, távcső, függő nyújtó, nyújtó és a kiegészítők hibátlanok maradnak az anyagot és kidolgozást illetően. Továbbá a Rainbow biztosítja, hogy a vásárlástól számított 1 ÉVIG minden kötél és zászló hibátlan marad az anyagot és a kidolgozást illetően. Azon termékek, amelyekre az 5 éves illetve 1 éves korlátozott jótállás vonatkozik a Rainbow határozata alapján kicserélésre vagy javításra kerülnek, és a vásárló költségén elszállításra kerülnek a Rainbow showroom-jába, ahol elvégzik a jótállásra vonatkozó javításokat a Rainbow megszokott eljárása és a showroomba való  szállítások beérkezése szerint. A showroomba vagy a vásárló által megjelölt helyre való gyorsított elszállítás szintén lehetséges, de a vásárlónak a szállítás előtt kell térítenie a teljes költséget. Mindennemű költsége a munkának, a szállításnak és minden további illeték a szereléssel vagy a cserével kapcsolatban, amelyet a Rainbow showroom végez el (vagy  a showroomot képviselő, azaz a showroom által megbízott szervizelő cég, amely elvégzi a jótállásra vonatkozó javításokat) a tényleges vásárló számláját terheli. A garanciának e bekezdésben leírt terjedelme az egyedüli és kizárólagos jogi  eszköze  a tényleges vásárlónak. A garancia terjedelme, mely e bekezdésben van feltüntetve, ugyanúgy csak azon időszakra vonatkozik, míg a mászóka a tényleges vásárló birtokában van és megszűnik, amennyiben a tényleges vásárló a terméket eladja vagy  más módon átalakítja.

Továbbá a vásárlástól számított 5 ÉVIG, megfelelő instaláció és a lakóövezetben való normál használat esetén a Rainbow Play Systems, Inc. garanciát nyújt a tényleges vásárlónak - aki a kiskeredői hálózaton belül vásárolta meg a terméket – az összes fa alkotóelem konstrukciós hibájára, mely a fa rothadása illetve a rovarok megtelepedése miatt következik be. Az időjárás okozta hámlás, hasadás, apró repedések, a felületi hasadások, a fa csomói után maradó lyukak és a fa csomói természetes tulajdonságai minden egyes fából készült játékszerkezetnek. Az ilyen jellegű megrongálódásokra - melyek nincsenek befolyással a konstrukció egységére - a garancia nem vonatkozik. Ez a tizenöt éves korlátozott jótállás vonatkozik az anyag és kidolgozás hibáira a felvonó, a spirális és hullám kialakítású Rainbow csúszdák, az alagút, a messzelátó, a hinták sarokvasa, az elfordítható csap, a csavarok és minden burkolattal bevont támaszték, kereszttartó és fogantyú esetében is. Azon termékek, amelyekre ez a korlátozott tizenöt éves jótállás vonatkozik, a Rainbow döntése alapján javításra vagy kicserélésre kerülnek és a vásárló költségén elszállításra kerülnek a Rainbow showroomjába, ahol elvégzik a jótállásra vonatkozó javításokat a Rainbow megszokott eljárása és a showroomba való  szállítások beérkezése szerint. A showroomba vagy a vásárló által megjelölt helyre való gyorsított elszállítás szintén lehetséges, de a vásárlónak a szállítás előtt kell térítenie a teljes költséget. Mindennemű költsége a munkának, a szállításnak és minden további illeték a szereléssel vagy a cserével kapcsolatban, amelyet a Rainbow showroom végez el (vagy  a showroomot képviselő, azaz a showroom által megbízott szervizelő cég, amely az Ön jótállási reklamációját intézi ) a tényleges vásárló számláját terheli.

A garanciának e bekezdésben leírt terjedelme az egyedüli és kizárólagos jogi  eszköze  a tényleges vásárlónak. A garancia terjedelme, mely e bekezdésben van feltüntetve, ugyanúgy csak azon időszakra vonatkozik, míg a mászóka a tényleges vásárló birtokában van és megszűnik, amennyiben a tényleges vásárló a terméket eladja vagy  más módon átalakítja. A Rainbow Play Systems, Inc. fenntartja magának a reklamálásra került, hibásnak ítélt termékekről készült fényképek illetve fizikai bizonyítékok átvizsgálásának és a feltüntetett termékek jótállási reklamáció előtti visszavételének jogát.

Nem számítanak a Rainbow által biztosított jótállás közül reklamációra adó oknak a következő, az anyag megrongálódásából és elhasználódásából származó hibák, amennyiben nem befolyásolják az egyes részek illetve a szerkezet működését: (1) a műanyag részek repedései (2) a csavarok illetve porfesték bevonatú részek felületi korróziója (3) bizonyos részek és tartozékok kifakulása, beleértve (de nem kizárólagosan): a kerékkormányt, a távcsövet vagy a látcsövet.

Abban az esetben, ha a mászóka nincs a megfelelő módon karbantartva – beleértve – a teljesség igénye nélkül, példaként – amennyiben az összeállítás nincs átkenve, nincs betartva az ellenőrzés, vagy az összekötő elemek nincsenek berögzítve a használati utasítás szerint – ennek következményeként bekövetkezhet, hogy az itt feltüntetett garanciák bizonyos esetekben érvényüket vesztik. Semmilyen garancia sem vonatkozik a következő esetekre: (1) a berendezéssel való visszaélés, használat közbeni gondatlanság, helytelen instaláció, vandalizmus, túl nagy erőbehatás, nem engedélyezett módosítások vagy a berendezés hozzáerősítése esetén más szerkezethez, mint a jóváhagyott Rainbow® kiegészítők; vagy (2) a berendezés nem megfelelő módon való használata, karbantartása, vagy javítása esetén a vásárló vagy egy harmadik személy által.

Az itt feltüntetett jótállás és kizárólagos jogi eszközök, a törvény által megengedett maximális mértékben kizárólagosak és egyértelműen felette állnak az összes további garanciának, kifejezett vagy hallgatólagos  feltételezett kivételnek, beleértve az eladhatóság garanciáját vagy egy adott célra való alkalmasságot. Ha a RAINBOW PLAY SYSTEMS, INC. társaság nem tudja megcáfolni vagy kizárni a hallgatólagos feltételezett kivételeket a hatályos törvények alapján, ebben az esetben a lehetséges mértékben, eme hallgatólagos feltételezett kivételek alapján az összes igénylés elavul az érvényes jótállás határidejének lejárata szerint. Bizonyos államokban nincs érvényben a hallgatólagos feltételezett kivételek időtartamára vonatkozó megszorítás, így a feljebb említett megszorítások nem feltétlenül kell, hogy vonatkozzanak Önre. A Rainbow Play Systems nem vállal semmiféle felelősséget és nem bíz meg semmilyen személyt sem a helyette való semminemű felelősségvállalással a termékeink eladását illetően.

 

A törvény által megengedett lehető legnagyobb mértékben a Rainbow Play Systems, Inc. társaság nem vállal semmiféle felelősséget azon véletlen vagy következményes károkra, amelyek a vásárlás illetve használat során keletkezhetnek. Bizonyos államok esetében nincs érvényben a véletlen illetve következményes károkra vonatkozó megszorítás, így a feljebb említett megszorítások nem feltétlenül kell, hogy vonatkozzanak Önre.

 

Bármely esetben, ha valamely rendelkezése e korlátozott jótállásnak érvénytelenné,  semmissé vagy végrehajthatatlanná válik, ez a végrehajthatatlan rendelkezés előterjesztésre és javításra kerül, hogy a maximális mértékben teljesítse eme korlátozott jótállás célját, és a megmaradt rendelkezések továbbra is teljes érvényben illetve hatályban maradnak és a törvény által megengedett teljes mértékben teljesítésre kerülnek.

 

Ez a jótállás konkrét törvényes jogokat biztosít Önnek, ezen kívül Ön rendelkezhet még más jogokkal is, amelyek az egyes országokban eltérőek lehetnek. A gyors jótállási szerviz érdekében forduljon a kereskedelmi részleghez:

 ------------------------------------------------------------------------------------------------

 Tisztelt lakosság április hónap végéig tart a játszótérrel kapcsolatos adomány gyűjtés.

Kérkek minden adakozni szándékozót,hogy hónaon végéig még megtehetik Zörényi Tiboréknál.

Ezuton szeretnék Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánni mindenkinek!

2010.04.04

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Tisztelt lakosok,vállakozók!

Mai nap 2010.04.12-én megkaptam az Önkormányzattól a bankszámlaszámot amelyre utalhatják a Lajvér Játszótérre szánt adományokat.

A bankszámlaszám:11746005-15414076-10040007 OTP

A közleménybe kérném beirni:Játszóterek Kialakitására Befizetett Közérdekü Kötelezettség Vállalás Lajvér Játszótér.

 Utalásról értesíteni sziveskedjenek,hogy mennyi összeget utaltak a számlára.Elérhetőségem email cím:zorenyitibi@t-email.hu

-----------------------------------------------------------------------------------------------

2010.05.20

Ezuton szeretném tájékoztatni a tisztelt lakosságot a játszótér területének kimérése megtörtént.A mai nap megtörtént a Játszótéri ezköz megrendelése a gyártótól.

Jövőhét második felében várható a gépi földmunka kezdete a játszótér kialakításához.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 2010.06.02

Sajnos az elmult napok rossz időjárása végett valószínüleg késni fog a játszótér kialakítása.

 

Bátaszék Város képviselő-testületének 2010.április.27-én,megtartott ülésén 69.számu előterjesztés

Kattincs a linkre.

http://www.bataszek.hu/mellekletek/testuletiules/2010apr27/69sz_et_Kovesd-Lajver.pdf

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 2010.06.15

Tájékoztatom a kedves lakosságot,hogy Rainbow játszótéri eszközforgalmazó céggel nem sikerült megegyezni az árakban.Sajnos szinte duplájára emelték a megrendelt játszótéri eszközt és ez megengedhetetlen számunkra a többletköltség kifizetése.Elég tisztességtelen és félrevezető információkkal láttak el minket, ezért eláltunk a megrendeléstől!

Ezért más Magyarországi forgalmazóval vettem fel a kapcsolatot nagyon korrekt áraik vannak, és ezért már a Polgármesteri hivatalt értesítettem a kapcsolatfelvételről.

Hintaállvány kéteszközös 105.875,-
Hozzá 1db Bébihinta 3 éves korig 39.625,-
1db Hintaülőke,Fém betétes,Láncal 22.125,-
1db Poliészter csúzda 65.375,-
Fa Csúzda Állvány 85.500
Hintázó Ló 93.250,- Ütéscsillapító burkolat gyep felsőtalaj esetén nem szükséges.Esésmagasság: kb. 0,75 m
A játszótéri eszközök ára összesen:411.750.-

A cég neve s1sport Drenco Sport a linkre kattintva megtalálod:http://s1sport.hu/hint%C3%A1z%C3%B3-l%C3%B3-p-1083.html

----------------------------------------------------------------------------------------------

2010.0619

A játszótéri ezközök amelyek telepítésre kerülnek ha a Polgármesteri Hivatal elfogad és támogat a Lajvér játszótérre.

 Termékleírás:


Hintaállvány két eszközös

Ajánlott: 3-14 év között
Alapterület: 3,8m x 1,8m
Magasság: kb. 2,2m
Területigény: min.7,5/6,5m x 4,2m
A játék vákumszárított akácfából, rusztikus kivitelben készült, Sadolin Plus felületkezelő festékkel bevonva, dió színben, valamint megfelel az MSZ EN 1176 szabványcsalád követelményeinek.

Rögzítési mód: acélsaru (4db)
Esésmagasság: 1,25 m
Ütéscsillapító burkolat szükséges:
Gumitégla: 19,5 m2 vagy homok, vagy fakéreg: 12 m3
A termék rögzítését és ütéscsillapító elhelyezését a megrendelő is elvégezheti a gyártó adatszolgáltatása alapján.

Díjtalan kiszállítás, melynek idejéről kérjük telefonon érdeklődjön!

Az ár nem tartalmazza a termék telepítését és az ütéscsillapító burkolatot.

Mennyiségi egység: db

 

Kép

 

  Termékleírás:
Bébihinta

Ajánlott: 3 év alattiak részére
Méret: 450 x 280 x 220 mm
Gumiborítású, biztonsági bébihinta, lánccal, alubetétes kivitelben.
Díjtalan kiszállítás, melynek idejéről kérjük telefonon érdeklődjön!

Mennyiségi egység: db

Kép

Termékleírás:
Hintaülőke, fém betétes, lánccal

Gumilap hintaülőke.
Mérete: 178 x 448 x 26 mm
Díjtalan kiszállítás, melynek idejéről kérjük telefonon érdeklődjön!

Mennyiségi egység: db

Kép

Termékleírás:
Poliészter csúszda

Ajánlott: 3-14 év között
Választható színek: zöld, piros, kék, sárga
Csúszási hossz: 2 m
Oldal magassága: 0,5 m
Területigény: 5,8m x 3,5m
Esésmagasság: 0,98m

Rögzítési mód:
Kifutási résznél: talajban
Beülőrésznél: speciális fogadóállványhoz

Ütéscsillapító burkolat: gumitégla 5 m2
Az ütéscsillapító elhelyezését a megrendelő is elvégezheti a gyártó adatszolgáltatása alapján.

Díjtalan kiszállítás, melynek idejéről kérjük telefonon érdeklődjön!

Az ár nem tartalmazza a termék telepítését és az ütéscsillapító burkolatot.

Mennyiségi egység: db

Kép

Termékleírás:
Fa csúszdaállvány

Ajánlott korcsoport: 3-14 év között
Alapterület: 1,35m x 1,08m
Magasság: kb. 1,8m
Területigény: 6,6m x 4,1m
A csúszda nem tartozék!
A játék vákumszárított akácfából, rusztikus kivitelben készült, Sadolin Plus felületkezelő festékkel bevonva, dió színben, valamint megfelel az MSZ EN 1176 szabványcsalád követelményeinek.

Rögzítési mód: acélsaru (4db)
Esésmagasság: 0,98m

Ütéscsillapító burkolat: (csúszda elõtt)
Gumitégla: 5 m2
A termék rögzítését és az ütéscsillapító elhelyezését a megrendelő is elvégezheti a gyártó adatszolgáltatása alapján.

Díjtalan kiszállítás, melynek idejéről kérjük telefonon érdeklődjön!

Az ár nem tartalmazza a termék telepítését és az ütéscsillapító burkolatot.

Mennyiségi egység: db

Kép

Termékleírás:
Hintázó ló

Ajánlott korcsoport: 3-14 év
Alapterület: 1 x 1,1 m
Magasság: 1,3
Területigény: min.4,3 m x 4,8 m
A játék vákumszárított akácfából, rusztikus kivitelben készült, Sadolin Plus felületkezelő festékkel bevonva, dió színben, valamint megfelel az MSZ EN 1176 szabványcsalád követelményeinek.

Rögzítési mód: akác karó segítségével
Esésmagasság: kb. 0,75 m

Ütéscsillapító burkolat gyep felsőtalaj esetén nem szükséges.

Díjtalan kiszállítás, melynek idejéről kérjük telefonon érdeklődjön!

Az ár nem tartalmazza a termék telepítését és az ütéscsillapító burkolatot.

Mennyiségi egység: db

Kép

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2010.06.24

Tájékoztatni szeretnék minden érdeklődőt aki figyelemmel kiséri a játszótérrel kapcsolatos híreket,hogy a mai napon megtörtént a játszótéri ezközök megrendelése hivatalosan.A tájékoztatást Erős Ferenc Képviselő úrtól kaptam.Három héten belül érkeznek az eszközök,addig elkezdődnek a tereprendezési munkálatok.A jétszótéri eszközöket a Drenco Sport cégtől lessz rendelve nagyon korrekt árajánlatott állítottak össze.

----------------------------------------------------------------------------------------------

 2010.08.12

 

Tegnap azt a tájékoztatást kaptam a Drenco Sport képviselőjétől Bartók Kingától,hogy várhatóan augusztus 23-a környékén várhatóak a játszótéri ezközök.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 2010.09.24

 

Végre megérkeztek a játszótéri eszközök!Hétfőn már le is telepítették de még nem használható,mert az ütéscsillapító felület még nincs kialakítva.

Kép

Kéteszközös hintaállvány 1 laphinta és 1 DB bébihitával.

 

 

Kép

Csúzda állvány csúzdával,és 1DB hintaló.

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 2010.11.17

Épül a Lajvér Játszótér kerítése.

 

Kép

 

 

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 2010.12.29

 

SZERETNÉM MINDENKINEK MEGKÖSZÖNNI A LAJVÉR JÁTSZÓTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁT!

REMÉLEM MÉGTÖBB MINDEN MEGTUDUNK VALÓSÍTANI A FALU ÉRDEKÉBEN ÖSSZEFOGÁSSAL!

NAGYON SOK BOLDOG BÉKÉS ÚJ ÉVET KIVÁNOK MINDENKINEK!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

 2011.01.03

 

   

K É R E L E M

 
 
BÁTASZÉK VÁROS
ÖNKORMÁNYZAT TESTÜLETE
 
 
 
Alulírott Zörényi Tibor Bátaszék Lajvér Hegyalja utca 9.szám alatti lakos azzal a kérelemmel fordulok a T.Testülethez,hogy a 2011-es költségvetés terhére 1 pár azaz 2db Futballkaput vásároljon Bátaszék Város Önkormányzata a lajvéri futballpályához.
 
A Drenco Sport 2010.11.05-én megkeresett e-mailben,hogy a késedelmes kiszállítás miatt kárpótlásként egy több mint 20.000 Ft-os ajándék csomagot ajánlanak fel nekünk és további 10 % kedvezményt adnak bármelyik termékük megvásárlása esetén.Az ajánlat 2011.01.31-ig vehető igénybe.
 
A 2 db kapu ára 83.750 Ft plussz a két háló ebből természetesen a 10% kedvezmény még lejönne.

Kép

Termékleírás:
Fa kézilabdakapu és futball kapu

Fixen rögzítendő. Kültéren is használható. 
Méret: 3 x 2 m. Mélység: 1,2 m. 
Az ár nem tartalmazza a hálót. 
 
A Drenco Sportal való egyeztetés kapcsán arra a megállapodásra jutottunk,hogy a több mint 20.000 Ft értékü ajándék csomag helyett a 2db hálót kapnánk meg.tehát a 2 db háló nem kerülne pénzbe.
 
Sajnos a jelenlegi kapuk elavultak és ezért FOKOZOTTAN BALESET VESZÉLYESEK!
 
 
 
 
A kapuk megvásárlása esetén egy igazi sport és szabadidős komplexum valósulhatna meg Lajvéron hiszen közvetlen mellette helyezkedik el a játszótér is amelynek a körbekerítése már majdnem készen van tavassza szeretnénk egy ünnepélyes átadással átadni a gyermekeknek.
 

Kép

Döntésükröl értesíteni sziveskedjenek.
 
 
 
 
Kelt:Bátaszék Lajvér 2010.12.31
 
 
 
 
 
Tisztelettel:Zörényi Tibor

 

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 2011.01.10

 

Kép

 Tisztelt Polgármester Úrral telefonon egyeztettem a mai napon és igéretet tett,hogy megvalósításra kerülnek a futballkapuk az idei költségvetés tárgyalás után.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

2img148.jpg

 

 

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Purchase Cialis Online Canada EllBype

(EllAmbisy, 2019.10.11 10:32)

Amoxicillin Doses For How Long <a href=http://crdrugs.com>cialis prices</a> Secure Generic Elocon 0.1% In Germany Levitra 5 Mg Preis